HR Als Een Service

Over HAES

Berend van Berkel

Emile Thewissen

In gesprek met Berend en Emile, eigenaren en initiatiefnemers van HAES.

Het begin: optimaliseren van organisaties

Toen we begin 2013 startten met Optiteam hadden we een duidelijk doel voor ogen: het optimaliseren van organisaties. In het begin keken we vooral aan de voorkant van organisaties en traden we veelal op als poortwachter. Na een fiks aantal opdrachten kwamen we er achter dat we steeds meer een businesspartner voor onze klanten werden. Er was behoefte aan een gesprekspartner die business wise meedacht en die zich ook kon verplaatsen in het gedachtegoed en welzijn van de medewerker. 

e-HRM-software

Sympa HR is een cloudgebaseerd HR-systeem dat de mogelijkheid biedt om alle personeelsgerelateerde processen te integreren in één unieke oplossing. Sympa is al jarenlang marktleider in de Scandinavische landen. Berend was nauw betrokken bij de introductie van Sympa in Nederland. Vanuit deze rol als medegrondlegger van Sympa in Nederland is HAES gecertificeerd partner van Sympa geworden en verzorgenzij de verkoop, implementatie en support van Sympa in heel Nederland.

Hard en zacht

De combinatie van de ‘harde’ kant en de ‘zachte’ kant van HR heeft ons veel inzichten gegeven. En die combinatie bleek ook de sleutel te zijn waar onze klanten naar op zoek waren. Van hieruit groeide het concept 'HR als een Service'. We besloten de naam te veranderen in HAES: HR Als Een Service. Deze naam dekt veel meer de breedte van het aanbod van de dienstverlening die we brengen. Het doel is nog steeds hetzelfde: optimaliseren van organisaties. Door ons netwerk van HR-professionals zijn wij in staat de juiste specialist op de juiste klus te zetten, wat een kwalitatief hoog en effectief resultaat oplevert.

HR-Analytics

HAES is voortdurend in ontwikkeling; we groeien iedere dag. Een onderwerp waar we onze innovatiekracht vol op inzetten is HR-Analytics. We zijn ervan overtuigd dat meetbaar HR de toekomst heeft. 

Verbinden

Het verbinden van hard en zacht blijft voor ons het kernbegrip: HR als een Service.


Lees ook onze blog 'Service met een hoofdletter S'.

Blog: Service met een hoofdletter S

Lees ook het artikel over HAES in de vakbladen.

Artikel HAES

Wij werken voor: