HR Als Een Service

HR-Businesspartner

HAES HR-Businesspartner kan worden gecombineerd met andere HAES-diensten, maar kan ook los daarvan ingezet worden. Op maat, naar uw behoefte. In dienst van uw onderneming. Betrouwbaar. Schaalbaar. Rendabel. Doeltreffend.

Hebt u behoefte aan een (vaste) professionele sparring partner/adviseur voor uw strategische, tactische en operationele HR-vraagstukken?

Als ondernemer hebt u wellicht behoefte aan een vaste adviseur/sparring partner om uw HR vraagstukken mee te bespreken. Iemand die uw bedrijf kent, waar u vertrouwen in heeft, die weet wat ondernemen is, die all round kennis heeft van HR en die de wegen weet om kwalitatief hoogwaardige specialistische kennis in te schakelen. Iemand die met u meedenkt.

HAES biedt dit onder de noemer HR-Businesspartner. Een vast aanspreekpunt, bereikbaar als u hem nodig heeft. Die aan een half woord genoeg heeft om te begrijpen waar u mee zit en die u snel de weg wijst naar een oplossing omdat hij  een team van specialistische HR-professionals achter zich heeft staan.


Wij werken voor: