HR Als Een Service

HR-Businesspartner

HAES HR-Businesspartner kan worden gecombineerd met andere HAES-diensten, maar kan ook los daarvan ingezet worden. Op maat, naar uw behoefte. In dienst van uw onderneming. Betrouwbaar. Schaalbaar. Rendabel. Doeltreffend.

Hebt u behoefte aan een (vaste) professionele sparring partner/adviseur voor uw strategische HR-beleid?

Als ondernemer hebt u wellicht behoefte aan een vaste adviseur/sparring partner om uw HR-beleid en vraagstukken mee te bespreken. Iemand die uw bedrijf kent, waar u vertrouwen in heeft, die weet wat ondernemen is, die all round kennis heeft van HR en die de wegen weet om kwalitatief hoogwaardige specialistische kennis in te schakelen. Iemand die met u meedenkt.

HAES biedt dit onder de noemer HR-Businesspartner. Een vast aanspreekpunt, bereikbaar als u hem/haar nodig heeft. Die aan een half woord genoeg heeft om te begrijpen waar u mee zit en die u snel de weg wijst naar een oplossing omdat hij  een team van specialistische HR-professionals achter zich heeft staan.


Meer weten? Ga naar het overzicht van onze HR-professionals en bekijk hun specialisaties.

HR-professionals

De HR Quickscan hebben we ontwikkeld om snel een analyse te kunnen maken van de actuele situatie van u HR-beleid. Lees meer en doe de quickscan.

Quickscan

Wij werken voor: